top of page
Sennep på række.jpg

Velkommen til Butik/Café NotFarAway

Bredgade 1, Thyborøn

I butikken/caféen finder du kaffe/the/chokolade med kage eller bolle. Du kan også købe diverse lækre drikkevarer. Til frokost eller som ToGo tilbyder vi Madpandekager, Gourmetpizza (bag-selv) og hjemmelavet "Boller i karry". Butikken er fyldt med delikatesser, du ikke lige finder alle steder. Kvaliteten er i højsæde. Ligeledes finder du kunsthåndværk. Så her er basis for at finde en unika gave til en, du vil forkæle. 

 Tirsdag - Fredag Kl. 11-17

(Når vi laver andre arrangementer, kan det ændre åbningstiderne, men så siger vi det)

GÃ¥rdbutikken.PNG

Velkommen til Fjaltrings gårdbutik

Vi har indrettet den gamle smukke stald til gårdbutik.

Butikken er åben fra 1. April til 31. August kl. 10-16. (Tirsdag og onsdag er lukket).

De sidste to søndage i november og de to første søndage i december har vi julesalg med demonstrationer af delikatesserne. Kunstværkerne vil du også kunne møde til en snak om deres ting.

Find en helt særlig julegave her. 

 

I Caféen serverer vi varm gløgg, julekage, vafler og en rugbrødsmad med julemedister eller vegansk nøddepostej. Dertil kan nydes en god øl, sodavand, et glas vin eller økologisk Vild Brus

Gårdbutikken sælger gaveartikler og kunsthåndværk af høj kvalitet, samt recircle (antik/genbrug).
I finder lækre danske delikatesser, samt smukke og funktionelle ting. Det kan være til hus og have, men f.eks. også  beklædning.

Gårdbutikken samarbejder med dygtige kunsthåndværkere. I finder dansk kunsthåndværk indenfor mange forskellige genrer.

Vi har skiftende samarbejder, så der vil løbende være både kendt og nyt at opleve. Hver kunsthåndværker præsenterer sig selv i gårdbutikken, så I kan finde dem på egne websites ved interesse for deres kunsthåndværk.

bottom of page