top of page

lør. 21. sep.

|

NotFarAway i Horsens

Stuekoncert hos NotFarAway - oplev MAISE i Horsens

I stuen hos NotFarAway kommer du helt tæt på musikerne. Det er virkelig intim koncerter. Vestjyske MAISE har en fortryllende vokal. Stemningen til MAISEs koncerter er lys og positiv, når vi inviteres ind i hendes liv igennem ærlige sange og fortællinger. Vi starter med en gourmet hotdog.

Stuekoncert hos NotFarAway - oplev MAISE i Horsens
Stuekoncert hos NotFarAway - oplev MAISE i Horsens

Tid og sted

21. sep. 2024, 18.00 – 21.15

NotFarAway i Horsens, Stensballe Strandvej 12, 8700 Horsens, Danmark

Om eventet

MAISE er en ny upcoming dansk sangerinde og sangskriver. Hun er født i 1993 med benene plantet solidt i den vestjyske muld og opvokset på den danske vestkyst i Lemvig. Her startede hendes musikalske rejse i en ung alder, men selve sangskrivningen fandt hun først i foråret 2020.

MAISEs musik skaber rum for refleksion, og vi kommer hele følelsesregistret igennem med kraftfulde og uendeligt relaterbare emner. Hun er væbnet med sin forførende og fortryllende kvindelige vokal og ærlige udtryk, og man mærker et gåpåmod i lyduniverset. Maise har guitaristen Mads Kronborg med denne aften.

Som optakt til koncerten nyder vi gourmet hotdog, der er inkluderet i prisen.

Billetter

  • Stuekoncert med Maise

    Stuekoncert hos NotFarAway - oplev Maise i Horsens - Stensballe Strandvej 12 Vi starter med en gourmet hotdogs. Øl, vand, vin, drinks, kaffe med kage kan købes. Ved mindre end 20 tilmeldte aflyses koncerten.

    250,00 kr.
    Moms: Moms Inkluderet+6,25 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page