top of page

lør. 12. aug.

|

Notfaraway

Sommer hos NotFarAway - Koncert med "Pletskud" og Stjerneskud

Sommer hos NotFarAway er samvær og hyggestunder helt nede på jorden. "Pletskud" er en trio med et lydunivers med rod i Jazzy, RnB og Indie. Koncerten er med "sing along". Arrangementet starter med stjerneskud og en øl/vand.

Sommer hos NotFarAway - Koncert med "Pletskud" og Stjerneskud

Tid & sted

12. aug. 18.30 – 21.00

Notfaraway, Vestermøllevej 45, 7620 Lemvig, Danmark

Om eventet

Sommer hos NotFarAway er samvær og hyggestunder helt nede på jorden. Hvis vejret tillader det, afholdes arrangementet udendørs.

Pletskud er en ny trio. Pletskud er opstået i det faktum, at de alle bare rigtig gerne vil ud og spille. Pletskud består af Jeppe  på guitar, Vinh på klaver og Ida på sang /guitar. De spiller hovedsageligt covernumre. Lyduniverset kan variere, men det bevæger sig mest i en Jazzy, RnB eller indie lyd. 

Pletskud hygger sig meget med at få lavet en fed setliste klar og håber, I vil komme og høre den. Der bliver mulighed for "sing along" (syng med) i 2. set. Som optakt nyder vi et stjerneskud med en øl/vand. Vin og drinks, samt kaffe og kage kan tilkøbes.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • "Pletskud " med stjerneskud

  200,00 kr.

  Moms Inkluderet

  Salget slutter

  11. aug. 10.00

  Koncert med "Pletskud". Vi starter med stjerneskud og en øl/vand. Vin, drinks, kaffe med kage kan købes. Ved afbud kan pengene gives retur op til 3 dage før koncerten. Ved mindre end 15 tilmeldte aflyses arrangementet.

  200,00 kr.

  Moms Inkluderet

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page