top of page

lør. 25. feb.

|

Notfaraway

Lær om Qigong

Qigong er lettilgængelige helsebevægelser, som balancerer din krop og dit sind, samt øger dit energiniveau. På kurset vil Qigong instruktør Helle Byskov Jensen give en introduktion til Qigong og helsebevægelsernes virkning.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre sundhedskurser
Lær om Qigong

Tid & sted

25. feb. 10.00 – 13.00

Notfaraway, Vestermøllevej 45, 7620 Lemvig, Danmark

Gæster

Om eventet

Underviser Helle Byskov Jensen er certificeret qigong og børneqigong instruktør fra Vibeke Fraling Qigong Academy, Helle gør Qigong hver morgen, da helsebevægelserne både giver hende mere energi til dagen og sætter intentionen om at huske at være i nuet og nyde livet.

Den årtusindgamle bevægelsesform Qigong kan øge energiniveauet og livskvaliteten betragteligt. Du vil måske blive overrasket over, hvor stort et udbytte du kan få ved at udføre rolige bevægelser og blide stræk – det bedste er at prøve det på egen krop. Og det har du mulighed for på kurset.

En af de umiddelbare fordele ved de lettilgængelige qigong-helsebevægelser er, at du bliver nærværende, da dit sind er koncentreret om at følge instruktionen og at udføre øvelserne. Vi afspænder først kroppen, og med fokus på visualisering og åndedræt kan vi øge vores livskraft/energi - Qi. Det bidrager alt sammen til at berolige og afstresse din krop og dit sind. Når du gør Qigong, arbejder du på at hele kroppen samt at forebygge sygdom. 

Og så er der både hygge og latter, mens vi fylder os med ny energi.

Vi gør øvelserne stående, da vi arbejder med vores energi, og vi kan optimere den bedst i stående stilling. Du vil få mulighed for at tage notater til de basale øvelser, så du kan lave øvelserne efterfølgende. 

Alle voksne kan være med, da der ikke er nogle fysiske forudsætninger for at deltage, og øvelserne tilpasses din krops formåen.

Husk tøj, du kan bevæge dig i - klæd dig gerne i lag, så du kan holde varmen, mens vi varmer op. Fødder er især vigtige at holde varme.

Medbring liggeunderlag, tæppe, pude og notesbog.

Undervejs får vi en lille forfriskning.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Kursus "Lær om Qigong"

  195,00 kr.

  Moms Inkluderet

  Billetten er inklusiv en forfriskning

  195,00 kr.

  Moms Inkluderet

  Udsolgt

dette event er udsolgt

Del denne begivenhed

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page