top of page

lør. 29. okt.

|

Notfaraway

Lær om Qigong

Qigong er lettilgængelige helsebevægelser, som balancerer din krop og dit sind, samt øger din energiniveau. På kurset vil underviseren Helle Byskov Jensen give en introduktion til Qigong og helsebevægelsernes virkning.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre sundhedskurser
Lær om Qigong
Lær om Qigong

Tid og sted

29. okt. 2022, 10.00 – 12.30

Notfaraway, Vestermøllevej 45, 7620 Lemvig, Danmark

Gæster

Om eventet

Underviser Helle Byskov Jensen er certificeret qigong og børneqigong instruktør fra Vibeke Fraling Qigong Academy, Helle gør qigong dagligt simpelthen fordi, effekten for hende er uundværlig. 

Den årtusindgamle bevægelsesform Qigong kan øge energiniveauet og livskvaliteten betragteligt. Du vil måske blive overrasket over, hvor stort et udbytte du kan få ved at udføre rolige bevægelser og blide stræk – det bedste er at prøve det på egen krop. Og det har du mulighed for på kurset.

En af de umiddelbare fordele, når vi sammen gør de lettilgængelige qigong-helsebevægelser er, at du bliver nærværende, da dit sind er koncentreret om at følge instruktionen og at udføre øvelserne. Vi afspænder først kroppen, og med fokus på visualisering og åndedræt kan vi øge vores energi – qi. Det bidrager alt sammen til at berolige og afstresse din krop og dit sind. Når du gør Qigong, arbejder du på at hele kroppen samt at forebygge sygdom.

Og så er der både hygge og latter, mens vi fylder os med ny energi.

Vi gør øvelserne stående, da vi arbejder med vores energi, og vi kan optimere den bedst i stående stilling. Du vil få mulighed for at tage notater til de basale øvelser, så du kan lave øvelserne efterfølgende. 

Alle voksne kan være med, da der ikke er nogle fysiske forudsætninger for at deltage, og øvelserne tilpasses din krops formåen.

Husk tøj, du kan bevæge dig i - klæd dig gerne i lag, så du kan holde varmen, mens vi varmer op. Fødder er især vigtige at holde varme.

Medbring liggeunderlag, tæppe og pude. 

Undervejs får vi en lille forfriskning.

Billetter

  • Kursus "Lær om Qigong"

    Billetten er inklusiv en forfriskning

    195,00 kr.
    Moms: Moms Inkluderet
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page