top of page

lør. 24. jun.

|

Parkeringspladsen ved Trans Kirke

Klangbad ved Vesterhavet

Klange, vibrationer og frekvenser arbejder dybt i vores kroppe og virker afspændende og smertelindrende. Nervesystemet beroliges, ligesom når vi er i naturen. Arrangementet kombinerer Klangbad og natur. Lene spiller for os ved Vesterhavet nær Trans kirke. Vi slutter af med en forfriskning.

Klangbad ved Vesterhavet

Tid & sted

24. jun. 15.30 – 16.30

Parkeringspladsen ved Trans Kirke, Mollerupvej 20, Trans, 7620 Lemvig

Om eventet

Klangbad er smukke klange og vibrationer fra skåle, man lytter til og som arbejder sig dybt og lindrende ind i vores kroppe.

Teknikkerne er udviklet af den tyske ingeniør Peter Hess. Da kroppen består af over 70 % væske, forplanter svingningerne fra skålenes vibrationer sig nænsomt i bølger i kroppens væsker og videre gennem muskler, bindevæv, organer og knogler. Din krop og hjerne får et indre brusebad på celleplan.

Vi mødes ved Trans kirke og finder et smukt sted på klinten med udsigt til vesterhavet. Lene spiller så på klangskålene og vi afslutter med en lille forfriskning. 

Medbring gerne tæppe og praktisk varm tøj. Hvis du ønsker at ligge, skal du også medbringe eget liggeunderlag. Vi sørger for en stol at sidde på. 

Arrangementet aflyses ved mindre end 5 deltagere.

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Klangbad ved vesterhavet

  100,00 kr.

  Moms Inkluderet

  Salget slutter

  23. jun. 10.00

  Billetten er inklusiv en forfriskning. Medbring varmt tøj og et tæppe. Vi har en stol til dig. Hvis du ønsker at ligge ned, skal du også medbringe et liggeunderlag. Ved afbud kan du få refunderet pengene indtil 3 dage før arrangementet. Ved under 5 tilmeldte aflyses arrangementet. Bemærk, at vi mødes på parkeringspladsen ved Trans Kirke. Adressen er Mollerupvej 20, Trans, 7620 Lemvig

  100,00 kr.

  Moms Inkluderet

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page