top of page

Sa., 18. Mai

|

Notfaraway

Tarteletfest og koncert med Lars Gylden - Fjaltring

Til festen laver vi en buffet over forskellige varianter, Vi sidder ved langborde sammen. God mad og samvær er i højsæde. Efter maden spiller Lars Gylden koncert med egne sange og fortæller personlige historier.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre sundhedskurser
Tarteletfest og koncert med Lars Gylden - Fjaltring
Tarteletfest og koncert med Lars Gylden - Fjaltring

Tid & sted

18. Mai 2024, 18:00 – 21:15

Notfaraway, Vestermøllevej 45, 7620 Lemvig, Danmark

Gæster

Om eventet

Spise-sammen-stunder og koncerter hos NotFarAway er samvær og hygge helt nede på jorden. Gode grin og samtaler plejer der at være rigtig mange af. 

Den skønne klassikerer tarteleten er denne gang på menuen. Forskellige variationer anrettes som buffet og så er der frit valg, indtil du er dejlig mæt. 

Efter spisning giver Lars Gylden koncert. Lars Gylden er en af de danske troubadourer, der med sin fantastisk stemme og gode sange fører os rundt i vores egen tilværelse i tanker og følelser. 

Lars Gyldens musik handler generelt om livet på både godt og ondt. Om de små og store oplevelser. Lars fortæller livshistorier fra menneskerne, han møder på sin vej. Det er en kæmpe fornøjelse for Lars at kunne give publikum en god oplevelse gennem musik og nærvær. Og det er en kæmpe fornøjelse at lytte.

Drikkevarer og kaffe/the med sødt kan tilkøbes.

Billetter

 • Tarteletfest og koncert

  Tarteletfest og koncert med Lars Gylden. Drikkevarer og kaffe med kage kan købes. Ved afbud kan pengene gives retur op til 3 dage før koncerten. Ved mindre end 15 tilmeldte aflyses arrangementet.

  200,00 DKK
  Steuer: Moms inbegriffen+ 5,00 DKK Servicegebühr
  Verkauf beendet

Gesamtsumme

0,00 DKK

Del denne begivenhed

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page