top of page

Sa., 08. Juni

|

Kulturstationen

Fællesspisning på Kulturstationen

Kom til fællesspisning på Kulturstationen under Kulturstationsfestival! Slut en fremragende festivaldag af med en lækker omgang chili con carne eller chili sin carne i bedste fællesskabsånd. Det koster 80 kr. for en almindelig portion og 40 kr. for en lille portion. Vi håber på at se jer!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Fællesspisning på Kulturstationen
Fællesspisning på Kulturstationen

Tid & sted

08. Juni 2024, 17:00 – 18:00

Kulturstationen , Skolegade 7, 8700 Horsens, Danmark

Gæster

Om eventet

I weekenden d. 8.-9. juni kommer hele Kulturstationen Horsens til at summe af liv og glade dage, når vi laver et brag af en festival!

Lørdag vil være et stærkt koncertprogram med bl.a. Hovedgård Skoleorkester, Spil Op’erne, Saxmania, Big Bandet, Horsens Strygerne, elever fra Kildegades Skole og Sct. Ib Skole og mange flere indslag med musikskolens elever.

For de alleryngste og deres forældre/bedsteforældre byder formiddagen på familierytmik.

I kan også være aktive i Billedskolens Makværk pop-up workshops, hvor I f.eks. kan male med racerbiler, designe jeres egen T-shirt, trykke på muleposer eller lave robottegning.

Oplev saltkunstneren Amir trylle fantastiske kunstværker frem i salt. Du kan også nyde Teatret Komediehusets ”Parade Cum Figuris” - en farverig og spektakulær parade med over- og undergrundsfigurer!

Og som noget helt specielt i år producerer Komediehuset en STOR HAPPENING KL. 14 sammen med en motorsavsjonglør, der får betydning for muren mellem skolegårdene ind til Sct. Ib Skole:

THE WALL, et altomsluttende totalteater med fuld knald på. Tro os – det vil I ikke gå glip af!

Efterfølgende skal brædderne fra plankeværket bruges til en "byg dit eget bed" workshop med Tiny House-guruen Anders Boisen.

Vi slutter denne herlige dag af med fællesspisning kl. 17-18 med chili con carne og chili sin carne fra NotFarAways Kulturkaravane (kræver tilmelding).

Søndag er der den vildeste Street Day, når vi vi forvandler skolegården på Kulturstation og inviterer ALLE børn, unge og voksne til en dag i gadeidrættens tegn.

Kom og prøv kræfter med break, skate, street basket og panne fodbold (street fodbold) og mød de professionelle underviser, der står klar til at lære Jer en masse nyt.

Det hele sker under åben himmel, mens DJ’en spiller hele gården op, og skaber den fedeste street stemning.

Billetter

 • Fællesspisning

  Denne billet inkluderer drikkevarer samt en portion chili con carne eller chili sin carne.

  Von 40,00 DKK bis 80,00 DKK
  Verkauf beendet
  • 40,00 DKK
   + 1,00 DKK Servicegebühr
  • 80,00 DKK
   + 2,00 DKK Servicegebühr
  • 40,00 DKK
   + 1,00 DKK Servicegebühr

Gesamtsumme

0,00 DKK

Del denne begivenhed

Ved tilmelding accepterer du Wix privatlivspolitik

https://da.wix.com/about/privacy

bottom of page